Welkom bij Wielervereniging Oet Steem!
Home/Nieuws
Wie zijn wij
Bestuursleden
Clubkleding
Fietskalender 2019
Opgave toertochten
Trainingen
Video's
Foto's
Verslagen
Sponsoren
Contact
Interessante links
Ledenpagina

De Wielervereniging Oet Steem is een (kleine) wielervereniging van en voor racefietsers uit Stedum (en omgeving). De Wielervereniging is opgericht op 1 januari 2012 en is aangesloten bij de NTFU.

Het doel van de Wielervereniging is om het (race)fietsen in Stedum (en omgeving) te bevorderen/stimuleren. Dit gebeurt o.a. door het deelnemen aan (georganiseerde) fietstochten, het gezamenlijk trainen en het organiseren van de Stemer WielrenTocht. Dit laatste evenement vindt in 2018 voor de 10e keer plaats op de laatste zondag van september. Naast het sportieve aspect staat de gezelligheid ook hoog in het vaandel van de vereniging.

In principe wordt er jaarlijks vanaf 1 januari op de zondagen in groepsverband getraind, de details worden bekend gemaakt via deze site (kopje trainingen). Vanaf medio eind maart/begin april wordt er ook op één keer per week in de avond getraind. Naast de trainingen wordt in groepsverband (met wisselende samenstellingen) deelgenomen aan (regionale) toertochten. Mocht het je leuk lijken om eens mee te fietsen dan wel lid te worden van de Wielervereniging Oet Steem dan kun je via deze site contact opnemen met het bestuur.

Welkom op de website van Wielervereniging Oet steem uit Stedum!  | oetsteem@hotmail.nl