Welkom bij Wielervereniging Oet Steem!
Home/Nieuws
Nieuws archief
Wie zijn wij
Clubkleding
Fietskalender 2019
Opgave toertochten
Trainingen
Video's
Foto's
Verslagen
Sponsoren
Contact
Interessante links
Ledenpagina

 

04-04-2013
Met het 'betere' weer in het verschiet bij deze een oproep om a.s. zondag om 13.00 uur naar het haventerrein te komen om deel te nemen aan een mooie trainingstocht. Bij voldoende aanmeldingen (ca. 8) gaan we in twee groepen fietsen, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau de fietssport kan beoefenen. Dus geef je vooral op als je voornemens bent om mee te gaan. Dat motiveert je clubgenoten om mee te gaan en het is dan ook duidelijk of iedereen er om 1 uur is. 

Verder natuurlijk nog even aandacht voor het virtueel beklimmen van de Alpe 'd Huez a.s. vrijdag bij 
Go4Fitness in Bedum (in kader van sponsoren Jan Afman voor Alpe d' Huzes). Onder motto opgeven is geen optie rekenen we natuurlijk op grote opkomst van de OET STEMERS (in tenue natuurlijk). Bij vragen over deelname Jan Afman even benaderen (of met Go4Fitness bellen).


14-03-2013

Een leuke aanbieding voor Oet Steem leden bij Go for Fitness.
Lees hier alles over "klik hier" 

14-03-2013
Op 16 maart a.s is de klassieker "Groninger dorpentocht". afgelast.
De organisatie staat niet in voor de veiligheid.
Maar je kunt je  opgeven om te trainen komende zondag. Vertrek 13.00 uur. Het zal dan 9 graden worden met kans op regen. Als je mee wilt geef dit dan aan via Trainingen.

04-03-2013
Er is een verslag geschreven van de training gisteren.
Klik hier om het te lezen.

01-03-2013
Het bestuur gaat binnenkort een bestelling plaatsen voor clubkleding.
Dit is het enige moment dit jaar dat we een bestelling gaan plaatsen.
Wil je ook rijden in de kleuren van onze vereniging dan heb je tot 15 maart de tijd om via de site een bestelling te plaatsen. Ga in het menu naar  Clubkleding, en volg de intructies.
Voor de dames is er nu ook een speciale wielerbroek.

10-02-2013
Het blijft kwakkelen met het weer, en dat zorgt ervoor dat de stalen ros nog maar weinig kilometers maakt. Als het enigzins kan zal er weer een reguliere training georganiseerd worden. Blijf daarom in het menu trainingen controleren of er door iemand een training wordt georganiseerd. Als lid kan je zelf een training plaatsen, maar het is handig om dit eerst bij Arend Koenes na te vragen of er al iets in de planning staat. Als je dan een training plaatst zal je eerst het scherm moeten verversen om je trainingsoproep terug te zien op de site anders krijg je zoals ons lid Jan van Dijken al heeft ondervonden 4 oproepen voor een training te zien.

Helaas is het mountainbike event van 24 februari gecanceld door te weinig deelname. Ook de tweedaagse die op 29 juni stond gepland zal naar een andere datum verplaatst worden omdat die dag veel mensen niet kunnen door andere verplichtingen.

Op 28 februari is er een algemene ledenvergadering. Iedereen heeft via de mail een uitnodiging gehad. Verzoek is om nog te reageren of je wel of niet aanwezig bent. Dit omdat we dan ook weten hoeveel we moeten inslaan voor een hapje en een drankje.

Verzoek is ook om de contributie voor 28 februari te voldoen. Hiervoor heb je een mail ontvangen van Jan Krottje. Op de algemene ledenvergadering krijg je dan het  NTFU pasje voor 2013.

13-01-2013
Op zondag de 13e trotseerden 6 WOSsers de kou. Om 13.00 uur vertrokken Nico, Jan van Dijken, Evert, Marcel Haan, Jan Jur en Arend vanaf het haventerrein. In verband met de wind waren de deskundigen eensluidend in hun richtingsgevoel, eerst tegen de wind in (noord-oost) en dan vliegend voor de wind terug. Zo werd koers gezet richting Schildwolde, Siddeburen, Wagenborgen, Woldendorp en via Termunten, Delfzijl, Appingedam via Wirdum en Winneweer weer naar Stedum. Tijdens een korte pauze in Woldendorp bleek Evert geen trek te hebben in een koekje oid, met 8 (!) boterhammen achter de kiezen was dit volgens hem echt niet nodig. Evert (alias de 8-boterhammenman) liet zien dat zijn eetgewoonte voldoende was om de ca. 70 km te volbrengen. Opmerkelijk feit: ook tijdens de 2e rit in 2013 (ongeluksjaar?) weer één lekke band. Natuurlijk reken we a.s. zondag ook op jou tijdens onze 3e trainingsrit (neem voor de zekerheid wel een binnenbandje mee, he).

06-01-2013
Eerste training met grote opkomst. De 1e training van WOS bracht maar liefst 13 fietser in het zadel. Arend L., Arend K., Menko, Lies, Anjo, Peter, Lukas, Fokko, Jan W, Jan A, Anjo, Nico en Jan Jur vertrokken om 13.00 uur (vaste aanvangstijd in januari) richting Pieterburen. Met een forse wind tegen lieten de spinners Peter en Lies zien dat ze goed voorbereid waren, vanaf Pieterburen met de wind in de rug ging het 'vliegend', met Menko als kopman, terug naar Stedum. Met ca. 70 km op de teller zitten de 1e wegkilometers weer in de benen. Ook volgende week zondag (zie trainingen) ben je weer welkom om mee te fietsen. 

03-01-2013

Namens het bestuur wens ik iedereen gezondheid en vele veilige kilometers op de racefiets toe voor 2013.
 
Het jaar is nog maar net begonnen en het "wielerprogramma" m.b.t. de toertochten staat alweer live op onze site.
Kies in het menu "deelname toertochten" en geef je op!
Ook dit jaar is er een tweedaagse op 29 en 30 juni.
 
Op 6 januari staat de eerste training op het programma, meld je aan door in het menu op "trainingen" te klikken.
 
Via het menu is het ook mogelijk clubkleding aan te schaffen, nog een paar bestellingen en we kunnen een order plaatsen bij onze leverancier.
Door een bijdrage van onze hoofdsponsor zijn de prijzen ongeveer 20% lager dan in de winkel, en je fietst rond in de kleuren van Oet Steem.
 
Wil je lid worden, of je weet iemand die graag ook op de racefiets stapt en die persoon is nog geen lid meld je dan aan via het online formulier.
 
op 28 februari is er om 20.00 uur de ledenvergadering op "de Heemen" 
Meldt je aan door een bericht naar oetsteem@hotmail.nl.
 
mvg,
Bert Hermelink

 

 

27-12-2012
Het dagelijks bestuur van de WOS heeft recentelijk vergaderd. Even teruggekeken op het bijzonder succesvol startjaar van de vereniging (ondertussen 25 leden) en mooie en leuke tochten (o.a. Stedum - Stedum). Maar natuurlijk ook alvast vooruitgeblikt naar 2013. De fietskalender uit het kroegenoverleg is besproken en staat nu op ook op de site (onder Fietskalender 2013). Nog niet volledig (o.a. data), maar het lijkt al weer veelbelovend. Mocht je nog leuke fietstochten weten (graag met datum en afstanden en vertreklocatie) mail deze dan naar oetsteem@hotmail.nl . Ook is de datum voor de eerste AlgemeneLedenvergadering bekend, deze is op 28 februari 2013 om 20.00 uur op de Heemen. (agenda volgt zsm - ook per mail aan de leden). 


Tenslotte wenst het bestuur van de Wielervereniging Oet Steem haar leden, sponsoren en overige sport- en fietsfanaten een goed, gezond en sportief 2013 toe. Dat er weer vele kilometers 'geraced' mogen worden.

 

29-11-2012
Afgelopen zaterdag (24 november) vond het jaarlijkse kroegoverleg van de WOS plaats. Traditioneel getrouw werd dit overleg bij Mien in Winneweer gehouden. Onder genot van een drankje en een hapje (je kunt hier echt fantastisch lekker eten!) werd het 'noodzakelijk' gecombineerd met het aangename. Maar liefst 13 leden hadden de 'moeite' genomen om dit overleg bij te wonen. Helaas was onze voorzitter Bert afwezig i.v.m. andere verplichtingen.

Het concept-programma van 2013 is verder aangevuld (de uitwerking volgt binnenkort via de mail en site), zo gaan we eind februari ook eens mountainbiken, zijn er diverse leuke tochten toegevoegd en is het voornemen om in het laatste weekend van juni weer een 2-daagse fietstocht te organiseren. Ook worden de mogelijkheden (door Jan Jur en Jan Krottje) onderzocht om deel te nemen aan de sponsortocht voor Ronald Mc Donald, deze tocht van ca. 500 km gaat langs alle Ronald Mc Donald-huizen in Nederland. Aangezien dit een minimale sponsoropbrengst van 7000 euro vergt, zal bekeken worden in hoeverre dit realistisch is. De eerste bijdragen zijn overigens al binnen (Mien bedankt hiervoor!). Verder natuurlijk ook weer de reguliere tochten (o.a. Limburgs Mooiste, Tecklenburg) op het programma.

De verdere uitwerking/organisatie is ook geregeld, zo zullen Lies, Menko en Peter de 2-daagse voorbereiden, gaat Jan Jur zich inzetten om gezamenlijk naar Limburg te gaan (dit jaar weer op de camping), gaat Lies het mountainbiken regelen (met Cor Slager) en zullen Arend en Jan Tecklenburg regelen. 

Het advies is om de site (onderdeel Fietskalender 2013) goed in de gaten te houden en je eigen agenda voor 2013 alvast te blokken voor aantal leuke tochten.

De wielrenners met de lange adem (en zonder overige verplichtingen) sloten de avond af in het Dorpshuis van Zeerijp, waar Face to Face een optreden verzorgde. Enkele leden lieten hier ook zien goed uit de voeten te kunnen op de dansvloer en over het juiste uithoudingsvermogen en ritme te beschikken.  

07-10-2012
Het is weer mogelijk om clubkleding te bestellen. Ga naar ""Clubkleding" in het menu en volg de instructies.

01-10-2012
Filmpjes van de SWT 2012. Klik hier.

Foto's van de SWT 2012 klik hier.

Verslag SWT 2012 klik hier.

 30-09-2012
Spinning gaat beginnen! Mede met dank aan Peter Jans kunnen de leden van Oet Steem tegen gereduceerd tarief gaan 'droogfietsen', noemen ze ook wel spinnen, bij Go4fitness in Bedum. Een groot aantal leden gaat de komende weken beginnen. Op de site Go4fitness - www.go4fitness.nl/bedum/ kun je - nadat je hebt ingelogd - zien wie er wanneer gaat spinnen. Mocht je mee willen rijden of kunnen rijden dan is het aan jezelf om dit te organiseren. Natuurlijk kun je ook op de fiets heen gaan :-). 

30-09-2012
De 4e edititie van de Stemer Wielrentocht zit erop. Maar liefst 29 Stedumers (incl. aantal streekgenoten - Ten Boer, Ten Post, Middelstum, Bedum en Spijk) deden deze keer mee. Het weer zat mee, wel een harde wind, maar gelukkig droog en zonnig. Natuurlijk weer een lekkere pauze na de 1e 50 km (met appelgebak met zelfgemaakte slagroom, koffie, koek en overige energiemiddelen). Iedereen kon de 1e ronde goed mee, dus dat was erg mooi. De 2e ronde werd er steviger getrap o.l.v. de ervaren fietsters Anjo, Menko en Nico. Gelukkig allemaal heelhuids weer in Steem terug en onder genot van hapje en drankje tot half 7 nagezeten in de Vlasschuur (waarvoor dank aan de familie Hofman). Of er de komende weken nog gefietst gaat worden? Volg het kopje trainingen en je weet meer!

29-09-2012
Gisteren was er de overhandiging van een check aan stichting make a wish.
De fietsers van Stedum-Stedum hebben met elkaar een mooi bedrag van € 2000 opgehaald.
Iedereen die foto"s heeft gemaakt tijdens de tocht konden deze inleveren aan Stedum.com.
Zij maken van alle foto's een mooi collage. We hebben er vast een aantal op onze site gezet. Klik hier om de foto's te zien.

 

Nog even en dan is de laatste toertocht van dit jaar ook een feit. Een aantal zal zich gaan richten op spinning om topfit het nieuwe seizoen in te kunnen. Nu is tijdens Lifestylebeurs door Go4fitness (Niels) wat toegezegd, als we met minimaal 10 personen inschrijven zouden we korting krijgen op de het abonnement. Dit is onze kans om goedkoop te kunnen sporten. Het enige wat we moeten doen is met 10 mensen gelijk inschrijven meer mag natuurlijk ook. Zie het onderstaande mailtje voor de aanbieding.
 
A.s. zondag zal er na de SWT aandacht aan besteed worden, zodat we weten wie belangstelling hebben. En een datum kunnen prikken om gezamelijk in te schrijven.
 
Groeten Peter Jans

17-09-2012

Iedereen is van harte uitgenodigd de (fiets)verhalen op 28 september vanaf 21 uur aan te horen, en onze andere belevenissen van het Stedum-Stedum weekend. Plaats van samenkomst is Zorgbuurderij De Heemen, het voormalige arbeidershuisje. We maken dan ook het bedrag bekend dat naar Make a Wish gaat. Graag even opgeven bij lies.oldenhof@perivert.nl.

Ook een mooi moment om verder vooruit te kijken, Peter J. heeft zich al voor een volgende tweedaagse gemeld.

 

16-09-2012
Geef je hier op voor de jaarlijkse afsluiting van het wielerseizoen. Dit is belangrijk ivm de catering die ook nu weer aanwezig zal zijn.
De tocht zal voor de vierde keer plaats vinden, en is inmiddels bekent onde de naam Steemer WielrenTocht.
Ook kan je mailen naar:
j.krottje@hetnet.nl                                                                                                     a.koenes@hetnet.nl

 

16-09-2012
Verslag Stedum Stedum hier te lezen.

Er zijn een paar video's en foto's toegevoegd.

25-08-2012
Morgen om 7.30 vertrek bij de haven het is de de laatste test voor Stedum-Stedum.
Geef hier aan of je mee gaat.

Afgelopen woensdag was de laatste vergadering mbt Stedum-Stedum. Er gaan in totaal 40 mensen mee. Daarvan gaan er 16 op de fiets. Vertrek is vrijdag  om 5.45 uur bij de haven voor de 4 wielrenners die in een keer de 330 km rijden. Een uur later vertrekken de 12 anderen die een stop hebben na 220 km, en de volgende dag de laatste etappe rijden.

18-08-2012
Update Stedum-Stedum hier te lezen.

10-08-2012
Morgen is er weer een toertocht, Peter is de initiator. Onder het kopje trainingen is het mogelijk kenbaar te maken of je mee wilt. Verzoek is wel om toertochten door te geven aan de redactie zodat we deze kunnen plaatsten onder het hoofdstuk " Deelname toertochten" Dus als je een mooie tocht tegen komt dan graag een mail naar: oetsteem@hotmail.nl, of bel even naar Bert Hermelink (0620246778).

Nog drie weken voor de boeg om je voor te bereiden voor Stedum-Stedum.
De bedoeling is om de komende weken gericht te trainen hiervoor, en met de deelnemers aan deze tocht wat oefenrondjes te rijden. Dit weekend komt een voorstel onder het hoofdstuk "trainingen" wanneer dit gaat plaats vinden. Geef je daarvoor op zodat je kunt wennen aan de groep deelnemers waarmee je de 330 km gaat rijden.

10-08-2012
Jan van Dijken is lid geworden van WOS. Jan van harte welkom! Hiermee staat onze ledental op 22. Een mooi resultaat in het nog jonge bestaan van onze vereniging.

15-07-2012
A.s. zondag leuke toertocht in Drenthe! Ga je mee? Geef je dan via deelname toertochten op. Het vertrek is om 07.15 uur vanaf het haventerrein. Als je kunt rijden en fietsenrek hebt, geef dit dan ook even aan. Coordinatie ligt bij Arend Koenes (06-21522766 of a.koenes@hetnet.nl)

27-06-2012
Verslag Grunnen's Alternatief 24 juni 2012 hier te lezen

23-06-2012
Er zijn weer een aantal toertochten toegevoegd.

20-06-2012

Drie verslagen van Limburgs mooiste hier te lezen.

15-06-2012
De lifestylebeurs was een succes voor Oet Steem. Zie de foto's.
Ook hebben we nu een eigen You Tube kanaal. Ga naar Video's om de filmpjes te zien.

 10-06-2012
Oet Steem staat dinsdag op de livestyle beurs in de feeesttent. Kom dus allemaal om onze stand te bewonderen!

29-05-2012
Er is een toertocht toegevoegd aan de lijst, namelijk "Grunnens Alternatief". Via Deelname toertochten is het mogelijk je op te geven.
 

29-05-2012
Er zijn weer wat verslagen geschreven. Lees ze hier.

23-05-2012
Lid 19 en 20 zijn Arend en Hilga Laning.
Welkom bij WOS!

20-05-2012
Foto´s van de winnende equipe tijdens konniningedag 2012.

20-05-2012
Wordt vriend van Oet Steem via facebook. Ga naar facebook en zoek op Oet Steem.

20-05-2012
Twee verslagjes van de Noorderrondritten afgelopen donderdag hier te lezen.

11-05-2012
Fokko Smit, Anjo Hofman en Robert Woudstra leden 16, 17 en 18 van WOS. Heren gefeliciteerd met dit besluit. Wij wensen jullie natuurlijk veel (fiets)plezier en gezelligheid bij onze vereniging. Hopen jullie natuurlijk vaak op de trainingen en toertochten te 'bewonderen'.

02-05-2012
Denk aan opgave voor Tecklenburg! Op 19 mei gaan we als Oet Steem naar Tecklenburg om te oefenen in de 'heuvels'. Het vertrek is om half 6 vanaf het haventerrein. Om het vervoer (van fietsen en mensen) goed te regelen is het van belang om vroegtijdig te weten of je meegaat (en evt. auto en/of fietsenrek beschikbaar hebt). Geef je daarom zsm op via Deelname toertochten en mail a.koenes@hetnet als je evt. kunt rijden (de benzinekosten worden vergoed) en of je een fietsenrek beschikbaar hebt.

01-05-2012
Update Stedum - Stedum.

30-04-2012
De afgelopen dagen hebben de WOSsers weer fanatiek aan de weg 'getimmerd'.

Zaterdag deden slechts de bikkels (Jan Jur, Nico, Johnny en Erik) mee aan de Winsumer Wierdentocht. De rest wist, onder het mom van diverse 'smoesjes', zich te drukken (wekker die het niet deed, niet echt fit ...). Natuurlijk chapeau voor de genoemde bikkels (Erik had wel pech, want met een kapotte trapas moest hij vroegtijdig afhaken).

WOS WINT OP OVERTUIGENDE WIJZE ZESKAMP SPELMIDDAG KONINGINNEDAG.Een vijftal leden deed afgelopen maandag mee aan de zeskamp welke door de oranjevereniging was georganiseerd op het sportveld vanwege de koninginnedag. Onder prima weersomstandigheden werd er rond half 2 gestart op een soort van 5 persoons fiets waarmee een rondje Stedum moest worden afgelegd. De fiets was blijkbaar niet op het geweld van onze leden berekend want al in de eerste meters vloog de ketting er af wat leidde tot een herstart.

 

 

24-04-2012
A.s. zaterdag is de Winsumer Wierdentocht, meld je aan via Deelname Toertochten. Het vertrek is om half 8 vanaf het haventerrein. Zo kunnen we om ca. 8 uur starten in Winsum, vergeet je NFTU-pasje niet ivm korting op inschrijfgeld. Het is ook mogelijk om ca. 130 km te fietsen (Let wel: dit is incl. 30 km ivm heen- en terugreis op de fiets).

23-04-2012
Er is een verslag te lezen van de tocht in Tecklenburg via verslagen trainingen.

Verslag van de training in duitsland ook ter voorbereding op Stedum - Stedum te lezen via verslagen trainingen.
Ook zijn er foto's gemaakt door Georg van de vekenningsrit door Duitsland van afgelopen zondag.
Selecteer onderstaande link in je browser: https://picasaweb.google.com/114960304345083840198/Stedum_traject_deel1220412?authuser=0&feat=directlink

 

23-03-2012
Passessie kleding Oet Steem vrijdag 23 maart (van 19.00 - 22.00 uur) en zaterdag 24 maart (13.00 - 15.30 uur) te huize Koenes (Stationsweg 2 - graag achterom lopen). Ook al heb je nog niets besteld, dit kan ook nog op genoemde data. Mis deze unieke kans niet, de volgende bestelling is waarschijnlijk in 2013!

19-03-2012
Laat je conditie testen op 21 april a.s. bij het Swaithoes. In het kader van de actie voor Make-A-Wish, welke verbonden is aan de fietstocht Stedum-Stedum, kun je op 21 april a.s. je conditie laten testen bij het Swaithoes. Ben je fit genoeg om Stedum-Stedum te fietsen? Ben je benieuwd naar je conditie?, neem dan contact op met het Swaithoes (0596-552369) en ga de uitdaging aan! 

19-03-2012
Jan Jur Timmer en Nanne Santing 14e en 15e lid van Wielervereniging Oet Steem. Nog geen lid? Meld je dan aan of vraag nadere info aan bij het bestuur.

18-03-2012
Verslag Groninger dorpentocht terug te lezen onder verslagen en dan Tochten 2012.

08-03-2012
NTFU-pasjes zijn binnen! Voor de mensen die lid zijn geworden van WOS zijn de NTFU-pasjes binnen. Af te halen bij Arend Koenes dan wel worden a.s. zondag bij training afgegeven.

05-03-2012
Ga je mee op de fiets van Stedum naar Stedum? Geef je dan zsm op! Dit kan via de pagina Stedum-Stedum, waar je vervolgens via een formulier je kunt opgeven. Doe dit zo snel mogelijk, want dan kan de organisatie de tocht verder voorbereiden!

05-03-2012
Verslag training van 4 maart via verslagen, en dan trainingen terug te lezen. 

05-03-2012
Zoals je hier links kan zien staat er een teller.
Deze teller geeft aan hoe vaak iemand de site bezoekt.
Vandaag om 17.15 is de site al 3000 keer bezocht!!!!! 

 

03-03-2012
Stedumer Anne Fokkema rijdt de ronde van Groningen.
Na een succesvol veldseizoen, met een 1e plaats in de ICW competitie reed Stedumer Anne Fokkema voor het eerst mee in de Ronde van Groningen, 167 km lang. Het was de eerste wedstrijd in de clubcompetitie, Anne rijdt voor WSV Emmen en finishte in het peloton. De afstand werd afgelegd met een gemiddelde van 42 km per uur.

02-03-2012
Training a.s. zondag om 08.00 (vertrek Haventerrein) rondje Zuidlaren gepland (70 km), wellicht met lus voor mensen die meer tijd/energie hebben.

21-02-2012
Via de site is het nu mogelijk kleding te bestellen. ga naar Kleding bestellen en antwoord op het thema om je interesse kenbaar te maken. 

20-02-2012
De 1e vergadering sinds het (aspirant)lidmaatschap NTFU zit erop. Met de vlag van de NTFU prominent aanwezig in de huiskamer van de fam. Koenes melden de 12e (Jan Woltjer) en 13e (Martin Ypey) leden van WOS zich ook aan. Op naar de 15 leden! Verder veel organisatie-aspecten (o.a. verzekering NTFU) en meer inhoudelijk zaken (o.a. over trainingen en toertochten) besproken. Een nader verslag volgt natuurlijk via de mail.   

 18-02-2012
De eerste 10 leden van WOS zijn vandaag officieel aangemeld bij de NTFU, meer info op de vergadering van maandag 20 februari a.s. (bij fam. Koenes aan de keukentafel). Aanmelden kan nog viaoetsteem@hotmail.nl

15-02-2012
Lies Oldenhof schrijft zich (als 1e vrouwelijk lid) in als 10e lid van de Wielervereniging Oet Steem, wie volgt?

 

10-02-2012
Morgen (11 februari) dé conditie-, BMI- en gewichtstest bij Swaithoes, als wielrenner de ideale kans om te kijken of je 'fit' genoeg bent, voor meer info neem contact op met Swaithoes (www.swaithoes.nl of 0596-552369). Let wel: deze actie staat ook in het teken van Make-a-Wish en is o.a. gekoppeld aan de fietstocht Stedum-Stedum van eind aug./begin sept. 2012.

06-02-2012
Johnny Lantman 1e officiele lid van Wielervereniging Oet Steem. Volg Johnny zijn voorbeeld en wordt lid (aanmelden kan via mailtje aan oetsteem@hotmail.nl ).

04-02-2012
Het is nu mogelijk om je op te geven voor de toertochten via het menu. Klik op "deelname toertochten"

01-02-2012: Aantal mededelingen
Inschrijfformulier lidmaatschap Wielervereniging Oet Steem
Het is vanaf heden mogelijk om lid te worden van de Wielervereniging Oet Steem. Mocht je interesse hebben, geef dit dan door via oetsteem@hotmail.nl en je ontvangt een inschrijfformulier. Deze kun je per mail (gescand exemplaar met handtekening) of per post (naar Stationsweg 2, 9921 PV Stedum) verzenden.

Vergadering maandag 20 februari a.s.
Op maandag 20 februari a.s. om 20.00 uur is er een vergadering van de WOS. In deze vergadering zullen tal van zaken (met name organisatie- en regelzaken) op de agenda staan. De vergadering wordt in principe gehouden in de voetbalkantine. Je wordt verzocht je aan te melden via oetsteem@hotmail.nl

Limburgs Mooiste en overnachten - geef je op!
Op 2 juni a.s. doen er veel Stedumers mee aan Limburg Mooiste. Aangezien het niet te doen is om op één zaterdag op en neer te rijden naar Zuid-Limburg zijn we voornemens om huisje nabij Heerlen te huren. Om snel te reserveren (anders zit alles vol) graag zsm doorgeven (uiterlijk 9 februari) of je hier interesse voor hebt. Nadere info over prijs e.d. volgt. Ook opgave via oetsteem@hotmail.nl 

 

 

20-01-2012: Akte ondertekend!
Sinds vandaag zijn we officieel een vereniging. Vanmiddag om 15:00 tekende het bestuur de akte bij de notaris. 
Over een week staan we ook ingeschreven bij de KvK. Eind volgende week wordt iedereen uitgenodigd om dit te vieren. 

 

 


Voorzitter Bert Hermelink ondertekend de akte
 

 

 

31-12-2011: Website verhuizing!  
De website is vanaf heden bereikbaar op: www.oet-steem.nl 
Iedereen die de website via www.oetsteem.com bezoekt wordt automatisch doorgestuurd naar het nieuwe domein.
Werk uw eventuele bladwijzers en favorieten bij naar www.oet-steem.nl om de actuele website te bezoeken.

 

Een vijftal leden deed afgelopen maandag mee aan de zeskamp welke door de oranjevereniging was georganiseerd op het sportveld vanwege de koninginnedag. Onder prima weersomstandigheden werd er rond half 2 gestart op een soort van 5 persoons fiets waarmee een rondje Stedum moest worden afgelegd. De fiets was blijkbaar niet op het geweld van onze leden berekend want al in de eerste meters vloog de ketting er af wat leidde tot een herstart.

Getergd door het waterbalonnen gooiende publiek (Swaithoezers) werd meteen de snelste ronde neergezet;3,04 min. Dat een goede start het halve werk is bleek gaandeweg de middag wel, alle spelrondes werden glansrijk doorstaan wat resulteerde in een 1e plaats en de daarmeee gepaard gaande taart.

 

"Melk de witte motor, Nico" zal waarschijnlijk met gemengde gevoelens op deze middag terug kijken, hij deed nl. met z'n vrienden van de schuttersclub mee en eindigde als tweede.

 Toch kon Nico nog delen in de feestvreugde, de secrataris overhandigde hem na afloop nog een passend stukje gebak, als pleister op de wonde. Dat dit voor de nodige hilariteit zorgde mag duidelijk zijn. Het bleek nadien nog lang onrustig op het sportveld.

P.S. Foto's zullen binnenkort ook op de site gezet worden.

 

Welkom op de website van Wielervereniging Oet steem uit Stedum!  | oetsteem@hotmail.nl